Puimurilive etsii yhteistyökumppaneita nyt kuluvalle satokaudelle!

Vuosien tuotekehityksen jälkeen Puimurilive on siinä pisteessä, että haluaisimme laajentaa konseptia. Ajatuksenamme on aiempien vuosien tapaan näyttää ihmisille ympäri maailman kuinka ruokaa tuotetaan. Useilla ihmisillä on yhä varsin vääristynyt kuva ruuan tuottamisesta ja sen matkasta kylvöistä satokauden kautta tuotteiksi kaupan hyllylle.

Puimuriliven konseptissa on tällä hetkellä useita eri vaiheita jotka pyörivät eri vaiheissa vuotta. Kaikki toimivat kuitenkin hyväksihavaitun puimurilive.fi:n kautta sillä tuo brändi on jo valmiiksi ihmisten mielissä.

Kylvölive: 

Kevään kylvöissä Valtran traktorissa oleva kamerajärjestelmä kuvaa peltotöitä kolmella langattomalla kameralla aina kun Valtra painaa pellolla. Kuvakulmia vaihdellaan ja chat ikkuna laulaa sekä puimurilive.fi:ssä että youtubessa. Viljelijä / kuljettaja seuraa chattiä ja vastaa parhaansa mukaan kysymyksiin ja ihmettelyihin.

Kasvulive:  

Kylvöt on tehty, siemen on maassa. Mitä tehdään tällä väliajalla? Katsotaan tietenkin kasvua. Meillä on aurinkopaneeli + akku järjestelmällä rakennettu kääntyvä kasvukamera joka näyttää pellon tapahtumat. Kamerakulma kääntyilee aina tietyn väliajoin ja lähetyksessä näkyy Jämsän alueen säätutka sekä chatti. Onko tänään kaunis sää vai tuleeko vettä? Tarvitsevatko viljat kipeästi lisää vettä vai riittäisikö jo loputon sade? Lähetys on päällä 24/7 ja vain taivaan pimentyminen lopullisesti tai laiterikot katkaisevat lähetyksen. Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=XuhvLIAlAWs

Puimurilive:

Originaali puimurilive – tästä kaikki alkoi. Vilja on saatu puintikuntoon ja sato odottaa noutajaansa. Sampo Rosenlewin puimurissa on kamerat, maisemat ovat kauniita ja lähetys pyörii mahdollisuuksien mukaan 24/7. Näe viljelijän ilot, surut ja mahdolliset ongelmat. Tälle kaudella mahdollisesti puimurin hyttiin on tulossa myös vieraita. Koska viimeksi kuulit podcast henkistä keskustelua puimurista samalla kun vilja häviää Sampon leikkuupöydältä syvemmälle sisuksiin? 

Kuivurilive:

Tämän kesän uusi konsepti suoraan viljakuivurilta josta näkee viljan saapumisen sekä kuivaimen säädöt, lämpötilat, toiminnan. Jokaisen viljankuivaajainsinööri märkä uni. Tämä järjestelmä ja sen käyttö aiheuttaa varmasti kokemuskeskustelua viljelöiden keskuudessa.

Traktorilive:

Syksyllä tehdään aina tietyt peltotyöt ja viljaa pitää kuljettaa. Hieman saman tyylinen konsepti kuin Kylvölivessä, mutta tehtävät työt ovat monipuolisempia. Valtra laulaa ja lähetys on päällä aina kun Valtra on ajossa.

Mitä tarjoamme yhteistyökumppaneillemme?

Tarjoamme näkymän suomalaiseen maatalouteen ja sen kiertokulkuun – tämän haluamme välittää myös omille uskollisille katsojillemme. Jos edustat isoja maataloustoimijoita niin tämä on sinun paikkasi saada laitteesi ja logosi näkyville kuluttajille ja kanssaviljelijöille. Kaikki lähetykset toteutetaan Youtubeen joka on kuluttajille tuttu kanava riippumatta iästä. Kokemusmarkkinointi on tunnetusti tehokasta ja laitteesi sekä tuotteesi herättävät varmasti keskustelua. Anssilta saat varmasti myös rehellisen mielipiteen laitteista joita hän käyttää.

Mitä edellytämme yhteistyökumppaneiltamme?

Haluamme että olet tukemassa hankettamme markkinatalouden keinoin, mutta sen lisäksi haluamme, että yhteisen hyvän nimissä markkinoit Puimuriliveä aktiivisesti omissa somekanavissasi ja markkinointikanavissasi. Kaikki ovat myös erittäin tyytyväisiä jos saamme Puimurilivestä juttuja erilaisiin lehtiin ja sitä kautta kerättyä katsojia. Kuten muistat niin Puimuriliven kantavana ajatuksena on näyttää ruuan matka maailmalta pöytään ja tähän markkinointiin tarvitsemme kaikki mahdolliset voimavarat. Kaikkien toimijoiden yhdessä tekemä markkinointi myös hyödyntää kaikkia mukanaolijoita.

Päästäksesi mukaan ota meihin yhteyttä:

Anssi Mennala, ☎️ 040-5015551 - ✉️ anssi@mennala.fi - osaaminen: maanviljely ja siihen liittyvät työt
Jere Malila, ☎️ 040-7494432 - ✉️ jere@luomasto.fi - osaaminen: digitaaliset asiat ja niiden ongelmien selvitys